top of page

ÄR DU NYINFLYTTAD?

Här hittar all information som du behöver som nyinflyttad, allt från om man tappat bort nycklar, garagekö till namnskylt på brevlådan. Finns det ytterligare frågor så är det bara att kontakta styrelsen.

Garagekö

BRF Albertina har parkeringsplatser att tillgå och för att sätta upp sig i kö kontaktar man SBC kundtjänst. SBC sköter hanteringen och administration av garagekön.

Bli medlem på hemsidan

För att komma åt vissa delar på hemsidan måste man bli medlem på hemsidan. Detta gör man genom att registrera sig och invänta godkännande för webbansvarig. 

Tappat bort tagg/nycklar

Vid borttappade tagg(ar) skall man omedelbart kontakta styrelsen. Detta görs under Kontakta oss på startsidan.

Namnskyltar

Alla namnskyltar, brevlåda och hiss, sköts av SBC. Har namnskylten inte ändrats när du flyttat in så behöver man felanmäla detta. Det kan man göra genom att antingen ringa in på 0771-722 722, registrera ett ärende via deras hemsida sbc.se/kontakt/felanmalan genom deras app (Vår BRF).

Som en temporär lösning tills SBC har ändrat namnskylten så kan man sätta upp en provisorisk namnskylt.

 

Gemensamma ytor

Utöver våra gemensamma ytor som relaxavdelning med bastu, gästlägenhet och gemensamhetslokal med solterrass så finns även en grill och boulebana att tillgå utan kostnad på innegården. Mer information om dessa ytor finns på hemsidan under Gemensamma utrymmen.

Cykelförråd

I cykelförråd intill garaget finns ett stort utrymme att förvara sin cykel. Här finns även en pump att tillgå för att pumpa sin däck eller bollar. Utöver detta finns även ett cykelutrymme på innegården.

 

Intresserad av styrelsearbete?

Är du intresserad av styrelsearbete så är du mer än välkommen. Våran valberedning har som uppgift att lämna förslag på personer som skall väljas till förtroendeposter inom föreningen. För att komma i kontakt med våran valberedning, se Styrelse.

Bokning av relaxavdelning/gästlägenhet

BRF Albertina har en relaxavdelning med bastu och fullt utrustad gästlägenhet som finns tillgängliga för våra medlemmar. För mer information om bokning och hur dem ser ut på insidan, se Relaxavdelning och Gästlägenhet.

Sopsug

BRF Albertina har en sopsug på finns på gården där vi slänger matavfall och tidningar. Denna sopsug använder vakuum och suger in soporna till en annan plats på Eriksberg. Det finns restriktioner på vad man får slänga och inte och detta finns vid sopsugen men kort kan man säga att glas, burkar och kartonger får man inte slänga. 

Har man sådant avfall så finns en återvinningsstation vid rondellen på Eriksberg.

Förslag och förbättringar

Har du några frågor, förslag, förbättringar och ideér så är du mer än välkommen att kontakta styrelsen. För att skicka in frågor, förslag, förbättringar och ideér till styrelsen, se Kontakta oss på startsidan.

Sociala medier

BRF Albertina har en facebook-grupp som våra medlemmar kan använda och komma i kontakt med andra i föreningen. För att komma till våran facebook-grupp så heter den BRF Albertina eller klicka på nedan.

Stadgar och regler

Alla stadgar och ordningsregler finns tillgängliga att läsa under Stadgar och Trivselregler på hemsidan.

Felanmälan

För felanmälningar se Felanmälan på hemsidan.

  • Facebook
Boule.jpg
Cykelförråd ute.jpg
Sopsug.jpg
bottom of page