top of page

Information från årsstämma 2021

Först vill vi tacka alla ni som deltog i årsstämman och bidrog till föreningens framtid!


Under årsstämman presenterades motioner, propositioner och valberedningens val av den nya styrelsen. Allt detta går att läsa på stämmoprotokollet som finns uppladdat på hemsidan under Vår förening och sedan Dokument (klicka här för snabbare åtkomst).


Den styrelse som nu sitter är;

Jesper Almén (Ordförande)

Shadi Moarefi (Ledamot)

Robert Lundell (Ledamot)

Henrik Ljungberg (Ledamot)

Jessica Sondell (ledamot)

Anita Reinholdson (Suppleant)

Torbjörn Lundberg (Suppleant)


Den sittande styrelsen kommer nu att arbeta med dem motioner och propositioner som röstades igenom på årsstämman och vi kommer informera er alla kontinuerligt med vad som händer och när dessa är klara.

Har ni frågor är de bara att vända sig till någon av personerna i styrelsen eller höra av sig till oss i styrelsen via kontaktformuläret på hemsidan eller maila styrelse@brfalbertina.se.


God fortsättning!

Styrelsen BRF Albertina


146 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi hoppas att alla haft en fin sommar hittills, efter en mycket varm inledning av sommaren har nu vädret anpassat sig till att vara mer som en normal sommar. Då kan det passa utmärkt med lite sommarlä

Brf Albertinas EXTRA STÄMMA KALLELSE Bostadsrättsföreningen Albertina Avhåller extra föreningsstämma Tid: Tisdagen den 11e april klockan 18.00 Plats: Föreningslokalen Ärenden som ska behandlas på

bottom of page