top of page

Information från årsstämma 2021

Först vill vi tacka alla ni som deltog i årsstämman och bidrog till föreningens framtid!


Under årsstämman presenterades motioner, propositioner och valberedningens val av den nya styrelsen. Allt detta går att läsa på stämmoprotokollet som finns uppladdat på hemsidan under Vår förening och sedan Dokument (klicka här för snabbare åtkomst).


Den styrelse som nu sitter är;

Jesper Almén (Ordförande)

Shadi Moarefi (Ledamot)

Robert Lundell (Ledamot)

Henrik Ljungberg (Ledamot)

Jessica Sondell (ledamot)

Anita Reinholdson (Suppleant)

Torbjörn Lundberg (Suppleant)


Den sittande styrelsen kommer nu att arbeta med dem motioner och propositioner som röstades igenom på årsstämman och vi kommer informera er alla kontinuerligt med vad som händer och när dessa är klara.

Har ni frågor är de bara att vända sig till någon av personerna i styrelsen eller höra av sig till oss i styrelsen via kontaktformuläret på hemsidan eller maila styrelse@brfalbertina.se.


God fortsättning!

Styrelsen BRF Albertina


145 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Brf Albertinas EXTRA STÄMMA KALLELSE Bostadsrättsföreningen Albertina Avhåller extra föreningsstämma Tid: Torsdagen den 9e mars klockan 18.00 Plats: Föreningslokalen Ärenden som ska behandlas på

Som informerades om på stämman har föreningen omförhandlat avtalet med Telia så vi ska få snabbare internet och lägre kostnader. VIKTIGT Den 6 februari klockan 17-19 kommer vi att börja dela ut router

bottom of page