Information från årsstämma 2021

Först vill vi tacka alla ni som deltog i årsstämman och bidrog till föreningens framtid!


Under årsstämman presenterades motioner, propositioner och valberedningens val av den nya styrelsen. Allt detta går att läsa på stämmoprotokollet som finns uppladdat på hemsidan under Vår förening och sedan Dokument (klicka här för snabbare åtkomst).


Den styrelse som nu sitter är;

Jesper Almén (Ordförande)

Shadi Moarefi (Ledamot)

Robert Lundell (Ledamot)

Henrik Ljungberg (Ledamot)

Jessica Sondell (ledamot)

Anita Reinholdson (Suppleant)

Torbjörn Lundberg (Suppleant)


Den sittande styrelsen kommer nu att arbeta med dem motioner och propositioner som röstades igenom på årsstämman och vi kommer informera er alla kontinuerligt med vad som händer och när dessa är klara.

Har ni frågor är de bara att vända sig till någon av personerna i styrelsen eller höra av sig till oss i styrelsen via kontaktformuläret på hemsidan eller maila styrelse@brfalbertina.se.


God fortsättning!

Styrelsen BRF Albertina


131 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej! Vi vill påminna er att motioner inför årsstämman 2022 behöver inkomma till styrelsen senast 2022-07-31. Datum för årsstämman är inte satt än och information samt kallelse kommer att skickas ut i

Styrelsen för eriksbergs samfällighet har beslutat att ta bort tidningsinsamlingen och ersätta den med plastinsamling. Från 2022-01-01 kommer tidningsinsamling i vår sopsug att vara avstängd tills att