eriksberg_kva%CC%88ll_edited.jpg

VANLIGASTE FRÅGORNA

Hur fungerar parkering och garagekö?

BRF Albertina har parkeringsplatser att tillgå och för att sätta upp sig i kön för dessa så handhar Riksbyggen hanteringen och administration av garagekön. För att sätta upp sig i kö loggar man in på mitt.riksbyggen.se och sedan följer hänvisningar gällande köhantering.

Om jag har tappat bort tagg/nyckel, vad gör jag?

Vid borttappade tagg(ar) skall man omedelbart kontakta styrelsen. Detta görs under Kontakta oss på hemsidan. Klicka här för att komma i kontakt med styrelsen.

Min namnskylt stämmer inte på brevlådan, hur ändrar jag namnskylt?

Alla namnskyltar, brevlåda och hiss, sköts av Riksbyggen. Har namnskylten inte ändrats när du flyttat in så behöver man felanmäla detta på Riksbyggens hemsida. Logga in på mitt.riksbyggen.se och klicka sedan på Felanmälan.

Som en temporär lösning tills Riksbyggen har ändrat namnskylten så kan man sätta upp en provisorisk namnskylt.

Om jag vill boka någon av våra gemensamma lokaler, hur gör jag?

BRF Albertina har en relaxavdelning med bastu och fullt utrustad gästlägenhet som finns tillgängliga för våra medlemmar. För mer information om hur dem ser ut på insidan, se Relaxavdelning och Gästlägenhet. För att boka, klicka på Boka i menyn högst upp på hemsidan.

Jag har metall och glas hemma, får jag slänga detta i sopsugen?

BRF Albertina har en sopsug på finns på gården där vi slänger matavfall och tidningar. Denna sopsug använder vakuum och suger in soporna till en annan plats på Eriksberg. Det finns restriktioner på vad man får slänga och inte och detta finns vid sopsugen men kort kan man säga att glas, burkar och kartonger får man inte slänga. 

Har man sådant avfall så finns en återvinningsstation vid rondellen på Eriksberg.

Jag har förslag eller förbättringar till föreningen, hur gör jag?

Har du några frågor, förslag, förbättringar och ideér så är du mer än välkommen att kontakta styrelsen. Klicka här för att komma i kontakt med styrelsen.

Jag vill komma i kontakt med andra medlemmar i föreningen, vart gör jag bäst detta?

BRF Albertina har en facebook-grupp som våra medlemmar kan använda och komma i kontakt med andra i föreningen. För att komma till våran facebook-grupp så heter den BRF Albertina.

Min tvättmaskin har gått sönder, vart vänder jag mig?

Som bostadsrättshavare ansvarar du för lägenheten och dess innehåll. Har man garanti kvar på sina vitvaror vänder man sig till Riksbyggen för felanmälan. För att göra en felanmälning se Felanmälan på hemsidan eller logga in på mitt.riksbyggen.se.