top of page

En God Jul & Gott Nytt År

Hej alla medlemar,


Vill dela lite sista information innan det nya året.


Konstituerande möte för styrelsen kommer hållas första veckan i januari, sen så snart det går kommer första styrelsemötet hållas och då kommer datum för uppföljande medlemsmöte bestämmas där flera frågor primärt kring den ekonomiska handlingsplanen och funderingar från stämman kan tas upp och diskuteras.


Följande uppsättning av förtroendeposter blev klubbad under stämman:

Styrelsen

Robert Lundell

Ledarmot

Jessica Sondell

Ledarmot

Thomas Sabathier

Ledarmot

Natalia Stojkovic

Ledarmot

Sune Andersson

Ledarmot

Jonas Jonasson

Ledarmot

Anita Reinholdson

Suppleant

Torbjörn Lundberg

Suppleant

Valberedningen

Anne-christine Coleman

Shadi Elenius

Information kring poster kommer efter det konstituerande mötet.

Kort info angående Lån/kvm Under stämman kom det lite ekonomiska frågor rörande årsredovisningen, det visade sig att Riksbyggen och SBC använt sig av olika siffror för sina beräkningar. Exempel på detta är det som benämns som Lån/kvm i årsredovisningen (sida 5 av 17 under rubriken Flerårsöversikt). Som en medlem noterade ser det ut som föreningens lån har ökat sedan förra året, vilket de inte har men boytan som använts vid beräkning har då skilt sig mellan Riksbyggen och SBC:


Riksbyggens beräkning för lån/kvm
SBCs beräkning för lån/kvm
SBC har använt sig av föreningens totala boarea på 5684kvm medans Riksbyggen tidigare har lagt på 124kvm. Riksbyggen har inte än kunna ge svar på varför de lagt till 124kvm.


Kalla element Det har under en tid nu varit oacceptabelt kallt i husen och det naturligtvis inte okej att behöva frysa i ett nybyggt hus. Kontakt har tagits med Esplanad och SBC. Båda konstaterade att det är något fel med en backventil för varmvattnet. De har uppmanats att ta hit Kungälvs rörläggeri (som var entreprenörer för installationen) så snart som möjligt för att få en lösning på problemet. Återkommer kring detta när mer information finns.

Avslutande Året som gått har varit kantat med en del motgångar, världslägets konsekvenser är något som ingen kunnat förutse och som gjort det tungt på olika sätt för många men tron är att vi går ur detta starkare. Vi har mer risktänk, byggt starkare relationer och hjälps åt på alla sätt. Vi får at med detta in i det nya året och göra något fantastiks med det!


Önskar alla en fin jul/hanukkah/thiruvathira/ledighet och ett gott nytt år!118 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nyhetsbrev nr 2 2024 BRF Albertina

Ekonomi Detta nyhetsbrev kommer till stor del handla om ekonomi. En av styrelsens viktigaste uppgifter är att balansera föreningens utgifter med dess inkomster och arbetet pågår ständigt. Föreningens

Nyhetsbrev nr 1 2024 BRF Albertina

Hej alla medlemmar! Äntligen går vi mot ljusare tider och snart hägrar våren. Här kommer lite information från styrelsen om vad som pågår i föreningen. Styrelsen Den nya styrelse som valdes vid årsstä

Extra Föreningsstämma 2024-01-09

K A L L E L S E Bostadsrättsföreningen ALBERTINA avhåller extra föreningsstämma Tid:          Tisdagen den 9 januari 2024 klockan 18.00 Plats:       Föreningslokalen, Monsungatan Ärenden som skall beh

Comments


bottom of page