top of page

Årsstämma - 14 december 2022 kl 18:00

Uppdaterat: 6 dec. 2022

Tyvärr måste styrelsen informera att PWC (vår externa revisor) har hört av sig och meddelat att de inte kommer ha materialet till årsredovisningen färdig till den 6 december. Detta är väldigt förargligt då det närmar sig ledigheten och många har planerat inför det. Efter omplanering och kommunikation med SBC landade det på den 14 december. Vi hoppas ändå att så många som möjligt kan delta!


Det är mycket som händer i världen just nu, det ekonomiska läget är ett av dem och det påverkas oss alla som individ samt som förening. Det är otroligt viktigt att vi blir medvetna om omständigheterna och förbereder oss så gott vi kan, långsiktig planering, återhållsamhet och förebyggande åtgärder är några saker vi i styrelsen har försökt fokusera på för att skapa trygghet och stabilitet.


Vi har under året jobbat på olika fronter där ibland omförhandling av mer gynnsamma avtal, kontakt med olika banker för att säkerställa en så stabil ränte-situation som möjligt för våra lån och framtagning av en ekonomisk handlingsplan.


Det är mycket som händer som inte alltid syns lika tydligt som målade trapphus, därför är det viktigt att du som bostadsägare tar dig tid för bland annat stämmor, öppethus med styrelsen, sätter dig in i stadgarna, intresserar dig för föreningens ekonomi då du är direkt berörd av dessa olika delar som privatperson.


Årets stämma kommer att hållas både i föreningslokalen samt digitalt, tyvärr får enligt brandplanen max 30 personer vistas i föreningslokalen samtidigt. Det har tråkigt nog inte gått att få tag på en lokal som kan rymma mellan 50-100 personer med storbildsvisning, samtidigt är det ekonomisk fördelaktigt att vara i vår egen lokal. Vi vill spara och vara återhållsamma, vi hoppas detta mottas positivt och att fler kommer kunna närvara både på plats och digitalt.


Ny kallelse hittar ni nedan:

Kallelse Årsstämma 2022-12-14
.pdf
Download PDF • 130KB


Ansluta till årsstämman 2022
.pdf
Download PDF • 809KB

207 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Brf Albertinas EXTRA STÄMMA KALLELSE Bostadsrättsföreningen Albertina Avhåller extra föreningsstämma Tid: Tisdagen den 11e april klockan 18.00 Plats: Föreningslokalen Ärenden som ska behandlas på

Brf Albertinas EXTRA STÄMMA KALLELSE Bostadsrättsföreningen Albertina Avhåller extra föreningsstämma Tid: Torsdagen den 9e mars klockan 18.00 Plats: Föreningslokalen Ärenden som ska behandlas på

bottom of page