top of page

Årsstämma - 14 december 2022 kl 18:00

Uppdaterat: 6 dec. 2022

Tyvärr måste styrelsen informera att PWC (vår externa revisor) har hört av sig och meddelat att de inte kommer ha materialet till årsredovisningen färdig till den 6 december. Detta är väldigt förargligt då det närmar sig ledigheten och många har planerat inför det. Efter omplanering och kommunikation med SBC landade det på den 14 december. Vi hoppas ändå att så många som möjligt kan delta!


Det är mycket som händer i världen just nu, det ekonomiska läget är ett av dem och det påverkas oss alla som individ samt som förening. Det är otroligt viktigt att vi blir medvetna om omständigheterna och förbereder oss så gott vi kan, långsiktig planering, återhållsamhet och förebyggande åtgärder är några saker vi i styrelsen har försökt fokusera på för att skapa trygghet och stabilitet.


Vi har under året jobbat på olika fronter där ibland omförhandling av mer gynnsamma avtal, kontakt med olika banker för att säkerställa en så stabil ränte-situation som möjligt för våra lån och framtagning av en ekonomisk handlingsplan.


Det är mycket som händer som inte alltid syns lika tydligt som målade trapphus, därför är det viktigt att du som bostadsägare tar dig tid för bland annat stämmor, öppethus med styrelsen, sätter dig in i stadgarna, intresserar dig för föreningens ekonomi då du är direkt berörd av dessa olika delar som privatperson.


Årets stämma kommer att hållas både i föreningslokalen samt digitalt, tyvärr får enligt brandplanen max 30 personer vistas i föreningslokalen samtidigt. Det har tråkigt nog inte gått att få tag på en lokal som kan rymma mellan 50-100 personer med storbildsvisning, samtidigt är det ekonomisk fördelaktigt att vara i vår egen lokal. Vi vill spara och vara återhållsamma, vi hoppas detta mottas positivt och att fler kommer kunna närvara både på plats och digitalt.


Ny kallelse hittar ni nedan:

Kallelse Årsstämma 2022-12-14
.pdf
Ladda ner PDF • 130KB


Ansluta till årsstämman 2022
.pdf
Ladda ner PDF • 809KB

230 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nyhetsbrev nr 2 2024 BRF Albertina

Ekonomi Detta nyhetsbrev kommer till stor del handla om ekonomi. En av styrelsens viktigaste uppgifter är att balansera föreningens utgifter med dess inkomster och arbetet pågår ständigt. Föreningens

Nyhetsbrev nr 1 2024 BRF Albertina

Hej alla medlemmar! Äntligen går vi mot ljusare tider och snart hägrar våren. Här kommer lite information från styrelsen om vad som pågår i föreningen. Styrelsen Den nya styrelse som valdes vid årsstä

Extra Föreningsstämma 2024-01-09

K A L L E L S E Bostadsrättsföreningen ALBERTINA avhåller extra föreningsstämma Tid:          Tisdagen den 9 januari 2024 klockan 18.00 Plats:       Föreningslokalen, Monsungatan Ärenden som skall beh

Comments


bottom of page